Inlog BLKportaal mét 2FA vanaf 11 januari 2022

Bent u gebruiker van het BLkportaal? Zorg dan dat u vóór eind december 2 Factor Authenticatie (2FA) voor uw account geactiveerd heeft. Per 11 januari 2022 is 2FA verplicht voor alle gebruikers. 2FA zorgt voor een betere beveiliging van uw gegevens. Om het te activeren moet u enkele instellingen aanpassen en een authenticatie app op uw mobiele telefoon, tablet of PC gebruiken. Wij raden u daarom aan om, als u dit nog niet gedaan heeft, 2FA nu zo spoedig mogelijk te activeren en er niet mee te wachten tot januari 2022.

We hebben een handleiding opgesteld die u kunt downloaden van onze website. Lees deze even door voor u de instellingen gaat aanpassen.
Mocht u tegen problemen aanlopen bij het instellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wacht daarom niet tot het laatste moment maar pas het nu alvast aan zodat u begin 2022 ongestoord met uw BLk portaal kunt blijven werken.

Voor meer informatie en uitleg over deze functie zie het kopje Portaal op onze website of neem contact met ons op via telefoon of mail.