Beter Leven week van start

Het Beter Leven keurmerk (BLk) krijgt steeds meer voet aan de grond bij supermarkten en producenten. Om de bekendheid van het keurmerk ook onder het winkelend publiek te vergroten, wordt van 20 tot en met 26 oktober de Beter Leven week gehouden.

Het Beter Leven keurmerk (BLk) krijgt steeds meer voet aan de grond bij supermarkten en producenten. Dat concludeert de Dierenbescherming naar aanleiding van cijfers over deelnemende bedrijven en recente omzetcijfers. Het Beter Leven keurmerk is te vinden op verpakkingen van vlees, kip en eieren die diervriendelijker zijn geproduceerd. Om de bekendheid van het keurmerk ook onder het winkelend publiek te vergroten, wordt van 20 tot en met 26 oktober voor de tweede keer de Beter Leven week gehouden. Tijdens deze week is er volop aandacht voor meer diervriendelijke producten en hun herkomst. Een overzicht van de acties, aanbiedingen van supermarkten en open dagen van deelnemende ‘sterrenboeren’ is te vinden op de website genietenmetsterren.nl.

De Dierenbescherming brengt de Beter Leven Week onder de aandacht met radiospotjes en met het filmpje “Overval in de supermarkt”. Je zult maar nietsvermoedend boodschappen doen, gebeurt er dit…