New Look en New Life voor alle worstjes van Struik

Na de ragouts, maaltijden en krachtige basis voor soep mogen nu ook alle soorten worstjes van Struik het Beter Leven kenmerk voeren. De verwachting is dat eind van dit jaar alle Struik-producten die vlees bevatten, zijn omgezet naar minimaal 1 ster van het Beter Leven kenmerk.

Met de zomercampagne ‘New Look, New Life’ werkt Struik Foods Europe gestaag door aan de belofte om voor het einde van dit jaar alle belangrijke producten van Struik te kunnen kwalificeren met minimaal één Beter Leven ster van de Dierenbescherming. De producten worden in nauw overleg met de Stichting Beter Leven samengesteld uit ingrediënten die voldoen aan de eisen voor beter dierenwelzijn.

Verbeteren levensstandaard dieren

Struik is trots op de landelijke nieuwe campagne, die met een frisse ‘new look’ past bij het ‘nieuwe leven’ voor merken die in sommige gevallen al een halve eeuw oud zijn. Struik wil met de kwalificatie van de Beter Leven sterren bijdragen aan het verbeteren van de levensstandaard van de dieren in de veehouderij. Het levert eveneens smaakvollere en gezondere producten voor de consument op.