BBQ-en? Kies bewust voor diervriendelijker
“Met Beter Leven vlees eet je bewust lekkerder“. Die boodschap zal Susanne Maassen, manager Stichting Beter Leven keurmerk de bezoekers meegeven tijdens de opening van ‘Jellema’s BBQ contest’ op zaterdag 26 mei in Klazienaveen. Het eerste BBQ-event met alleen vlees met het Beter Leven keurmerk. Zowel vertegenwoordigers van de Dierenbescherming als Stichting Beter Leven keurmerk zullen hier bij aanwezig zijn. Keurslager Jellema is de eerste slagerij in Nederland die het Beter Leven keurmerk mag voeren.
Let op het keurmerk
Het barbecueseizoen is geopend. Zeker met dit mooie weer kiezen veel mensen ervoor om buiten te barbecueën. Een drankje erbij en genieten maar. Tijdens het barbecueën wordt er veel vlees gegeten en dat zou best een beetje minder mogen. Gegrilde groenten of vleesvervangers kunnen een goede vervanging zijn en maken de BBQ zeker niet minder gezellig. Als mensen vlees willen eten, kunnen zij het beste kiezen voor vlees van dierlijkvriendelijker gehouden dieren.
“Het is pas diervriendelijker als er een Beter Leven keurmerk op staat”
vult Susanne Maassen aan.