Deelname Beter Leven week 2024

Wij vragen je dit formulier in te vullen, zodat wij een goed beeld hebben van de ondersteuning van supermarkten, producenten en leveranciers aan onze campagne in de Beter Leven week. De week zal wederom plaatsvinden in week 43 (21 t/m 27 oktober)

In die week zijn we zichtbaar met de ‘EET BEWUST’- campagne die wij lanceerden vorig jaar, in samenwerking met ons reclamebureau HERE. In 2024 zetten wij de campagne voort op onder meer landelijke radio en/of televisie. De campagne gaat over het thema ‘verrijking’ ofwel het speelmateriaal voor de dieren in de veehouderij. Het laat zien hoe dit binnen het Beter Leven keurmerk tot uiting komt.

Voor het vergroten van het campagnebereik vragen wij jou als partner om de campagneboodschap te verspreiden via de eigen communicatiekanalen. Dit zal onder meer leiden tot synergie tussen kanalen, een hogere betrokkenheid en meer impact bij het publiek.

Wij vragen je vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen en danken je alvast hartelijk voor je bijdrage. Schroom in het geval van vragen niet om even contact op te nemen.