Computable Awards nominatie voor Ambrero en SBLk

In 2019 is het nieuwe klantenportaal voor het Beter Leven keurmerk (het Blkportaal) live gegaan. We hebben dit portaal samen met Ambrero ontwikkeld, een software bouwer uit Alkmaar. De samenwerking met Ambrero verliep (en verloopt nog steeds) prima en we zijn erg tevreden met het resultaat.

Ambrero is zelf ook heel enthousiast wat we met het BLkportaal bereikt hebben. Ze hebben de ontwikkeling van het BLkportaal dan ook ingediend voor de jaarlijkse Computable Awards 2020 in de categorie Digitale Innovatie. De Computable Awards zijn een van de belangrijkste ict-prijzen in Nederland en worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt.
Van de 75 inzendingen in de categorie Digitale Innovatie zijn er nu 10 genomineerd voor de Award en het BLkportaal zit daarbij!

De Stichting Beter Leven keurmerk (SBLk) zorgt ervoor dat vlees, zuivel en eieren met het Beter Leven keurmerk voldoen aan de criteria van de Dierenbescherming. Met het nieuwe BLk klantenportaal hebben we de gehele voedselketen inzichtelijk, van veehouder tot eindproduct in de supermarkt. Waarbij alle BLk deelnemers worden gecontroleerd of zij voldoen aan de regels van de Dierenbescherming. Hetgeen een belangrijke bijdrage levert aan het dierwelzijn!

Een uitdagend project door de enorme hoeveelheid data. Er werken ruim 800 klanten (deelnemers) in het portaal en het bevat zo’n 29.000 producten en 25.000 productsamenstellingen. Ter illustratie: één hamburger doorloopt al tien stappen in de voedselketen voor deze op je bord ligt.

De uiteindelijke winnaar wordt mede bepaald door stemmen van het publiek. Uiteraard willen we iedereen vragen om te stemmen op het BLkportaal. Vanaf deze week kan er gestemd worden en dat kan tot 1 november. Het zou geweldig zijn als dit project – ONS project – hiermee in de prijzen zou vallen. Dus laten we allemaal stemmen op Ambrero en het BLkportaal en laat het ook familie, vrienden, bekenden weten.

Hier staat informatie op de site van Ambrero: https://ambrero.nl/kennis/computable-awards-nominatie-voor-ambrero-en-sblk
Hier staat informatie op de linkedIn van Ambrero: https://www.linkedin.com/company/ambrero-software-b-v-?trk=organization-update_share-update_actor-text
Hier kom je op de stempagina: https://awards.computable.nl/vote/58/2273?utm_source=mediakit&utm_medium=referral&utm_campaign=CAW2020

Je moet enkele gegevens van jezelf invullen. Je kunt op ons stemmen in de categorie Digitale Innovatie: Blkportaal/Ambrero.