Criteria secundair

Deze pagina geeft de criteria weer die zijn vastgesteld en van kracht zijn sinds 1 september 2023. Klik op deze link voor meer informatie over de nieuwe criteria. De criteria die tot en met 31 augustus 2023 golden, kunt op de pagina van het betreffende bedrijfstype vinden.

Selecteer hieronder het bedrijfstype of de bedrijfstypes waarvoor u de criteria wilt inzien. U creëert hiermee een overzicht specifiek voor uw situatie. Standaard worden de huidige, vastgestelde criteria getoond.
Indien gewenst kunt u ter vergelijking ook nog de vorige versie van de criteria bekijken. Let op: op dit moment is er één versie van de criteria beschikbaar in dit nieuwe systeem en geeft deze optie nog geen resultaten.

Toekomstige aanpassingen in criteria worden getoond als u “in raadpleging” selecteert. Let op! Criteria in raadpleging kunnen nog wijzigen voordat ze definitief worden vastgesteld! Dit overzicht is puur ter informatie. Ook worden alleen die criteria getoond die gaan veranderen. Ongewijzigde criteria worden hier niet getoond.

Via de zoekbalk kunt u binnen uw selectie zoeken binnen de code en het aspect (de korte omschrijving) van de criteria.

Selecteer een of meer bedrijfstype(s)
Zoeken
Selecteer status
Selecteer versie
Wis