Werken bij

Vacature: Junior Adviseur Kwaliteitsborging Food

Wie zijn wij?

De Stichting Beter Leven keurmerk (SBLk) is de private keurmerkorganisatie, die het toezicht, controle en handhaving van het Beter Leven keurmerk (BLk) ter hand neemt. Het BLk is hét toonaangevende keurmerk voor vlees, eieren, zuivel en samengestelde dierlijke producten, waarmee een bedrijf kan aantonen dat het diervriendelijker produceert.

De SBLk richt zich enerzijds op veehouderijbedrijven zoals varkens-, pluimvee- en rundveehouderijen en anderzijds op bedrijven gericht op dierlijke producten, zoals onder andere slachterijen, eierpakstations, verwerkers, logistieke dienstverleners en retailers. De SBLk houdt toezicht op deelnemers en certificatie instellingen, behandelt en beoordeelt de aanvragen van het bedrijfsleven en verleent de goedkeuring voor het gebruik van het keurmerk.

Junior Adviseur Kwaliteitsborging Food (32-40 uur per week)

Als Junior adviseur Kwaliteitsborging Food ben je de spin in het web op ons kantoor. Samen met ons team zorg jij ervoor dat de Beter Leven productketen geborgd is. Dat doe je onder andere door de aanvragen van nieuwe bedrijven te behandelen, de vragen van de deelnemende bedrijven te beantwoorden, facturen te verwerken en projecten te draaien die bijdragen aan verbetering van interne processen en tevredenheid van onze stakeholders.

Hoe kan een dag als Junior Adviseur Kwaliteitsborging eruit zien?

Je start je dag en checkt je teams en mail berichten. Waar mogelijk pak je ze gelijk even op. Het is dinsdag en tijdens de dagstart brengt het team elkaar op de hoogte van lopende zaken en acties, zodat iedereen van elkaar weet wat er speelt. Je vertelt natuurlijk de bijzonderheden die jou deze week bezig houden. Na de dagstart open je het Beter Leven portaal en ga je aan de slag met de binnengekomen deelnemersaanvragen en dan is het alweer tijd voor pauze.
Nadat je buiten een frisse neus hebt gehaald met je collega’s, ga je weer met frisse moed aan de slag. Wat mailtjes en telefoontjes afhandelen en daarna heb je een meeting met je projectgroep. Jullie stellen samen een projectplan op en zorgen ervoor dat iedereen weet wat er op de planning staat voor de komende tijd. Door dit vast te leggen in Jira is voor iedereen de voortgang inzichtelijk. 
Je rond af wat je op de planning hebt staan en sluit je computer af voor vandaag.

Jouw uitdaging:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de Beter Leven deelnemers
  • Je beoordeelt en verwerkt de aanmeldingen van nieuwe bedrijven
  • Je monitort de voortgang van controles en beoordeelt facturen in AFAS en in het Beter Leven portaal
  • Samen met jouw projectteam breng je de projecten tot een goed einde

Wat vinden wij belangrijk:

  • Je beschikt over HBO werk/denkniveau en hebt een afgeronde opleiding in Food Commerce & Technology, Voeding en Diëtetiek of vergelijkbaar
  • Je hebt interesse in de voedingsmiddelenindustrie en borging van processen
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je kunt goed alleen werken, maar ook in teamverband
  • Je staat open om te leren en te groeien in jouw functie

Wat krijg je van ons?

  • Een baan met maatschappelijke impact
  • Je komt terecht in een gezellig team
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis
  • Kantoor in Businesspark Papendorp Utrecht
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Een salaris tussen € 2.711 en 3.529 afhankelijk van kennis en ervaring*
  • Perspectief om door te groeien op basis van relevante kennis en ervaring
  • Een 13e maand
  • Een goede pensioenregeling waarvan de werkgever de helft betaald
  • Je krijgt een telefoon en laptop van de zaak

*Het genoemde salaris is een indicatie bij geen of weinig (relevante) werkervaring.

Heb je interesse in deze baan?

Stuur je motivatiebrief en CV dan uiterlijk 27 juni 2024 naar Nienke van Vliet via n.vanvliet@hmp.nl. De gesprekken zullen begin juli plaatsvinden.

Voor nadere informatie over de functie kun je terecht bij Pieter Scholtes, Teamleider, via 088 811 3560 of pieter.scholtes@sblk.nl.