Vernieuwde BLkportaal vandaag online

Vandaag gaat het vernieuwde BLkportaal online. De Stichting Beter Leven keurmerk heeft gedurende de afgelopen maanden haar deelnemersportaal vernieuwd. 

Vandaag gaat het vernieuwde BLkportaal online. De Stichting Beter Leven keurmerk heeft haar deelnemersportaal vernieuwd. We willen toe naar één systeem voor het hele BLk proces, met alle gegevens logisch bij elkaar, dat intuïtief te gebruiken is, waarin de kwaliteit van de data verbetert en dat bijdraagt aan een betere borging van het keurmerk en dienstverlening aan de deelnemers. Uiteindelijk moet het voor alle betrokkenen minder bewerkelijk worden om BLk aanvragen te registreren, te beheren en te borgen. 

Ook is het vernieuwde portaal in twee talen beschikbaar, Nederlands en Engels zodat nu ook buitenlandse deelnemers het portaal kunnen gebruiken.

De afgelopen dagen is zoveel mogelijk van de data uit het oude portaal over gezet naar het vernieuwde. Waar mogelijk is de data aangevuld en verrijkt.

Vandaag ontvangen alle gebruikers gefaseerd over de dag een link om hun inlog in het vernieuwde portaal te activeren. Vanaf dat moment kunnen zij hun gegevens controleren en nieuwe aanvragen gaan indienen.